Bericht #0001b

Alweer een ‘eerste’ bericht

Oké dan – eindelijk een bericht. Veel uren verknoeid met de vorige installatie van WP. Uiteindelijk zelfs in ‘Plesk’ (op de server) ruzie zitten maken met de instellingen voor PHP. Toen een nieuwere versie van PHP geïnstalleerd en de ‘memory_limit’ van 128M op 256M gezet. Maar er kwam geen eind aan de meldingen van ‘500 – internal server error’. Het zouden conflicterende plug-ins kunnen zijn geweest. (Nou, het ‘geweest’ in de voorgaande zin was voorbarig. Het opnieuw beginnen – verse database en alles – heeft de 500-errors niet verjaagd.)

Dus: helemaal opnieuw. En oppassen voor agressieve plug-ins zoals Jetpack. En niet meer zo eigenwijs doen, want met dit soort gedoe (dat ik nog steeds niet helemaal kan overzien) werkt eigenwijsheid averechts, vooral in combinatie met mijn onmetelijke domheid.

Een ingebed middeleeuws handschrift

Kopje! :)

O ja, daar heb je het al: om te voorkomen dat de smiley in het kopje een infantiel kaasje wordt, moet ik een plug-in gebruiken. ‘Keep Emoticons as Text’ of zoiets. En dan sluit ik nu braaf dit eerste bericht af met het plaatsen van een verwijzing naar zowel home als blog. Ook naar het bericht over Dan Weiss in de Para, aanstaande vrijdag.

Geef een reactie