Delirious, Lustwarande 2019 | Oude Warande

Delirious – Lustwarande 2019

Komende zomer is er in de Oude Warande in Tilburg-West weer een Lustwarande. Deze expositie van sculpturen van 26 kunstenaars is te zien van zaterdag 15 juni tot en met zondag 20 oktober 2019.

Deelnemende kunstenaars

Aankondigingen van Delirious

  • Tilburgers.nl kopte op 4 februari 2019 ‘Jubileum jaar voor Lustwarande met grote expositie‘. Wat de spatie tussen ‘Jubileum’ en ‘jaar’ daar doet, is een raadsel. Maar alla, het is een informatief stukje door John Geerts. Compleet met een afbeelding van Nietzsche’s Rock (Münster 2017) van Justin Matherly.
  • De gegevens op bovengenoemde pagina komen uiteraard van de stichting Lustwarande. Ze staan op haar pagina over Delirious. O, w8, die ontspoorde spatie ook! ;-) (In het archief ermee.)

Brief Encounters ’19

Net als in 2017 en 2018 is ook in 2019 Brief Encounters een onderdeel van Lustwarande. Deze korte ontmoetingen vinden plaats op 26 mei (3 ‘event sculptures‘ op één dag, Melanie Bonajo, William Hunt, Grace Schwindt) en op 8 september (ook 3 ‘event sculptures‘ op één dag, o.a. Gosie Vervloessem).

Op de site van Lustwarande was vandaag (17 april) nog niet veel te vinden over Brief Encounters ’19.

Praktische info

Als je in Tilburg uit oostelijke richting naar de Warande fietst of loopt, is de “ingang” niet per se bij Bredaseweg 441 (dat is het adres van de kakkineuze tent die – welk 1 toeval! – ook de Grotto uitbaat). Kom je met de trein en loop je vervolgens vanaf station Universiteit naar de Oude Warande, is de “ingang” ook al niet daar. Veel handiger is dan de toegangsweg aan de Warandelaan tegenover het parkeerterrein van de universiteit, in het verlengde van de Universiteitslaan.

Home

Een reactie plaatsen

%d bloggers liken dit: